keskiviikko 18. elokuuta 2010

Riemulomalla Pattayalla - NOT

Perjantai 13. päivä – Sunnuntai 15.08

Pattayalle päästyämme hajaannuimme etsimään majapaikkaa. Lopulta löytyi Beverly Plaza niminen hotelli, jossa oli oma uima-allas sisäpihalla, johon koko porukka mahtui majoittumaan.

Hintaa majoitukselle jäi n. 10e/yö henki. Heti kun tavarat lensivät nurkkaan, otimme suunnan kohti uima-allasta. Illasta lähdettiin rantaan katselemaan auringonlaskua ja sitten kaupungille katselemaan paikkoja ja syömään.

Vähän auringonlaskun jälkeen


Pattayan Walking Street - syntien katu



Lauantai-aamuna lähdettiin kohti satamaa ja otettiin sieltä laiva kohti Koh Larn nimistä saarta.
Saari oli noin tunnin laivamatkan päässä Pattayasta. Hintaa kertyi n. 70 senttiä/suunta. Koh Larn oli ns. rantamesta, mutta valitettavasti hyvin turismin pilaama. Tästä huolimatta paikassa pääsi jo fiilistelemään rantaelämää.

Osa porukasta jäi heti ensimmäiselle rannalle mihin laiva saapui ja muut käveli ”vuorten” yli toiselle rannalle.

Kävelyretkellä



Päivä meni varsin rattoisasti meressä.


Paluumatkalta Koh Larn:ilta


Illasta takasiin hotellille ja kaupungille ulos. Olimme kuulleet, että illasta on monen maan välinen ilotulituskilpailu joten hakeuduimme rannalle josta oli hyvä näkyvyys merelle.
Ilotulitus olikin varsin näyttävä verrattuna esimerkiksi suomen normaaleihin uudenvuoden paukkuihin. Olihan tulituksella kestoakin toista ellei kolmatta tuntia.

Syömässä kaupungilla



Sunnuntaina luovutettiin hotellihuone puolenpäivän aikaan ja jäätiin vielä pariksi tunniksi altaalle ottamaan aurinkoa. Kotimatkalle saatiin varattua pikkubussi jolloin paluu oli vielä hieman halvempi kuin menomatka.

"Pakolliset" Pattaya-paidat



Yhteenvetona Pattayasta – aivan karsea turistihelvetti.

Tämä oli ensimmäinen ja toivottavasti myös viimeinen kertani käydä Pattayalla. Kun näkee Pattayan katukuvaa ei ihmettele yhtään miksi monille tulee sanasta ”Thaimaa” mieleen seksiturismi, prostituoidut ja laittomuudet. Pattaya on juuri sitä mistä nämä negatiiviset mielikuvat tulevat. Katukuvaa edusti suurimmilta osin lihavat länsimaiset miehet, nuori thai-tyttö tai –poika kainalossa. Helvetin sairasta. Kadut ovat täynnä tyttöbaareja, rihkamakauppoja ja kaikenlaisia kusettajia. Paikka on mielestäni kyllä vihoviimeinen paikka lähteä lomalle. Noh, tulipahan nyt nähtyä tämäkin puoli Thaimaan kulttuurista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa? Anna palaa!