torstai 18. helmikuuta 2010

Matkalle suunta taas

Aamulla kirjauduttiin ulos guesthousesta ja otettiin tavarat kantoon. Tarkoitus oli suunnata pari päivää aikaisemmin löytämäämme rauhallisempaan rannanpätkään ottamaan aurinkoa ja chillailemaan riippumatoissa. Kun pääsimme paikalle niin huomasimme, että joku muukin oli löytänyt spotin ja vallannut paikkamme. Jäätiin sitten kahden rannan väliin kallioille loikoilemaan ja kuluttamaan aikaan.
Edellisenä iltana oltiin bookattu joint-ticket (bussi+lautta) Krabilta Koh Taolle jonne oli tarkoitus lähteä sukeltelemaan ja chilaxoitumaan viikoksi. Laiva lähti satamasta puoli 4 maissa ja tällä kertaa tehtiinkin todellinen peliveto. Tullessa oltiin kyhjötetty laivan sisällä epämukavilla penkeillä ja semi-kuumuudessa. Nyt jäätiin laivan kannelle istuskelemaan, jalat vapaasti roikkuen laivan kyljessä. Valittiin vielä sopivasti varjopuoli jossa merituuli kivasti vilvoitti ravunpunaista ihoa (operaatio Rusketus).
Laivamatka meni todella nopeasti mitä nyt välillä säikähti, kun säpsähti hereille pilkkimisestä ja pelkäsi tippuvansa mereen. Tällä hetkellä kirjoittelen tekstiä bussista matkalla Surat Thaniin jossa vaihdetaan bussi lauttaan. Lauttamatka kestää koko yön, mutta siellä on makuupaikat, joten säästetään yhden yön guesthouse-majoituksen rahat.
--
Paivitysta Koh Taolta. Yo meni varsin leppoisasti lautalla. Lautalla oli koko laivan mittainen lavetti joka oli vuorattu patjoilla. Jokaiselle oli varattu noin 50 cm tila.
Tultiin maihin ja nyt istutaan kahvilassa aamupalalla ja mietitaan minne mennaa. Aikaisemmin bussissa tapaamamme ranskalainen Hermann lahti mukaamme ja nyt etsitaan porukalla majapaikkaa. Tarkoitus olisi ottaa ensin yhdeksi paivaksi bungalow ja sitten etsia parempi paikka rauhalliselta rannalta ja lojua siella vajaa viikko.
Mutta mutta, nyt pitaa lopettaa kirjoittaminen. Ruoka jaahtyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa? Anna palaa!