sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Uupumaan jääneet välipäivät

Päivitellään vähän lisää.

Nokkelimmatpokkelimmat teistä saattoikin jo huomata, että tapahtumakertomukset etenevät välillä vähän epäkronologisessa järjestyksessä. Ei se mitään, jatketaan jatkumoa.

Nyt tosiaan ollaan Phi Phi:llä, mutta koko alkuviikko Oltiin Bangkokissa.

Torstaina ilta venähti vähän pitkäksi Khao San Roadilla jonka luonnollisena seurauksena perjantaina tuli nukuttua iltapäivään asti.

Edellisenä päivänä Tuomaksen eräs kaveri oli antanut kaverilleen Tuomaksen numeron, koska tämä kaverin kaveri oli tullut Bangkokiin ja oli mukava hengailla porukassa. Selvisi, että tämä kaverin kaverin kaveri olikin myös minun kaveri, Antti, inttiajoilta sekä yliopistosta. Jälleen osoittautui, että maailman on pieni ja pitää matkustaa kauas tapaamaan tuttuja.

Oltiin sovittu tapaavamme Khao San Roadilla Burgerkingin vastapäätä joten lähdin matkaan. Tuomaksella oli vielä muuta tekemistä joten hän tulisi myöhemmin perässä.
Antti löytyikin sovitusta kohtaamispaikasta ja siirryimme oluen ääreen vaihtamaan kuulumisia ja Tuomas liittyikin seuraan myöhemmin.

Oluesta tulikin mieleen oluttornit. Thaimaassa on mielenkiintoista, kuinka pöytään voi tilata oman oluttornin josta voi annostella haluamallaan tahdilla pyödässäolijoiden laseihin juomaa.
Tilavuus on noi 3 litraa.



Ilta meni leppoisissa merkeissä ja myöhemmin siirryimme Khao San Roadilta keskustaan pelailemaan biljardia.

Illalla oltiin sovittu, että aamulla lähtisimme Chatukhakin weekend marketille joka joidenkin lähteiden mukaan on maailman isoin ulkoilmamarketti.

Chatukhakiin pääsi kätevästi Tuomaksen kämpän lähellä olevalla skytrainilla ajamalla linjan päätepysäkille ja kävelemällä siitä noin 500 metriä.

Paikanpäällä selvisi, että kyseessä oli ISOT markkinat. Paikanpäältä löytyi kyllä kaikkea mitä voi vaan kuvitella tarvitsevansa lukuunottamatta uusinta elektroniikkaa.
Markkinoilta tuli tehtyä paljon edullisia hankintoja. Mainittakoon vaikka kengät 6e, farkut mittoihin leikattuna ja ommeltuna 10e ja hienoja t-paitoja 2e/kpl.







Ja pakollinen turistiposeeraus.



Takaisin markkinoilta tullessa, sky trainista poisjäätyäni eteen iski seuraava näky.



Parkkipaikka jatkui vielä kuvasta oikealle vähintään saman verran kuin kuvassa näkyy. Mahtaa siinä olla etsimistä jos epähuomiossa unohtaa parkkeeratessa katsoa mihin autonsa jätti.

Alkuillasta oli tarkoitus lähteä Lumpini Parkiin piknikille, mutta koska torilla vierähti aika paljon aikaa. Päätettiin jättää piknik väliin ja mennä vierailemaan Sky Barissa joka sijaitsee ilmeisesti Bangkokin korkeimmassa rakennuksessa. Näköalat olivatkin varsin mahtavat, kun alle avautui öinen valomeri silmänkantamattomiin (tai no niin kauas, kuin ilmansaasteilta vain näki).



Pääsymaksu Sky Bariin ja näköalatasanteelle oli n. 5e ja hintaan sisältyi ilmainen drinkki.




Tornivierailun jälkeen otimme taksin ja suunnaksi jälleen Khao San Road.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa? Anna palaa!