tiistai 16. helmikuuta 2010

Venereissu rannoille

Eilinen meni rauhallisissa merkeissä. Käytiin syömässä illalla ja sen jälkeen pistäydyttiin rannalla bileissä. Tuomas ei jaksanut jäädä rannalle joten jäin vielä hetkeksi yksikseni katselemaan meininkiä. Hetken kuluttua löysinkin itseni Austraalialaisten tyyppien porukasta jotka olivat tulleen Phi Phille pariksi viikoksi. Lähdin rannalta hyvissa ajoin guesthouselle päin, koska huomenna edessä oli kiertelyretki.

Aamulla lähtö oli 10.40. Napattiin kamat matkaan ja suunta kohti lähtöpaikkaa.
Päivä kierrettiin Phi Phi:n ympäristöä ja eri rantoja. Välillä pysähdyttiin snorklailemaan, välillä rannalle levyttelemään. Veneenä oli tyypillinen Thaimaalainen long boat.



Jouluna olin hankkinut uuden digikameran. Nyt pääsin testailemaan kameran vesitiiviyttä oikeassa tilanteessa.







Välillä meno oli kuin sky trainissa ruuhka-aikaan.



Kiertoajelulta löytyi varsin komeita paikkoja.


Klassinen "peukalo kuvassa" harhautus.






Tuomaksen tekemä panoraama-kuva maisemista.


The Beach - leffan tunnetuksi tekemä Maya Bay laskuveden aikaan. Ei ihan kuin leffassa vaikka tosi komea paikka olikin.


Kierroksen lopuksi katseltiin, kun aurinko laski Andamaanien mereen kadotakseen sinne.


Kierros oli hyvä ja tuli nähtyä paljon komeita maisemia ja oli mukava päästä taas pitkästä aikaa sukeltelemaan vähän parempiin olosuhteisiin. Snorklausta olisi voinut olla omasta mielestäni enemmän, mutta sitä kerkeää tekemään Koh Taolla lisää.

Kierroksen jälkeen palailtiin takaisin kämpille ja keksin viritellä riippumaton guesthousen parvekkeelle. Alkuilta menikin mukavasti levytellen riippumatossa ja seuraten gekko ryhmittymän toimintaa seinällä. Siellä ne vain olivat seinällä ja välillä napsivat hyönteisiä pitkällä kielellään.

Illasta tuli käytyä rannalla bileissä. Meininki oli kuin Goom-risteilyllä, mutta lämpöä oli enemmän, vaatteita vähemmän ja suomailaiset oli korvattu erittäin näyttävillä ruotsalaislla sekä austraalialaisilla. Varsin kelpo meininki siis. Harmi, että bileet loppuivat jo yhden maissa.

Huomenna aamulla guesthousesta ulos ja päiväksi rannalle. Illasta lähtee matka jatkumaan kohti Koh Tao:a joka kestää reilu 15h.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa? Anna palaa!